Nu har vi äntligen testat Junibacken på Djurgården. Har ofta tänkt på att ta dottern dit men inte hunnit bli av. Kanske lika bra det i och för sig då jag nog tycker att man får ut mer om man iaf hunnit bli 2 år fyllda. 

Så vad tyckte vi då? 
Jättekul om man frågar den lite drygt 2-åriga dottern. Sagotorget var roligt hänga i, speciellt i dessa små butiker där man kunde stå bakom kassan ;-)


Sagotåget var under renovering just nu så den får vi testa en annan gång. Muminfamiljen hade flyttat in och det var skoj! Villa villekulla hade vi höga förväntningar på men kändes väl sådär. Vår tjej är Pippitokig men tror knappt hon fattade att det var Pippis hus osv. Nä det var lite av en besvikelse. 

En stor bokhandel finns och i restaurangen fanns ganska mycket att välja på. Bra med skötbord, skåp för kläd/väskförvaring & barnvagnsplatser utanför. 

Det finns ett stort minus dock och det är mängden folk! Vi var där en söndag precis vid öppning och ett antal timmar framåt och det var för mycket folk helt enkelt. Mycket äldre barn som ju såklart tar för sig av lekutrymmena på ett annat sätt än en 2-åring som inte alltid vågar testa allt därmed. Men också jobbigt för oss vuxna med folk precis överallt. Nä nästa gång vi ska dit så är det en vardag!
Junibacken,